| Ziyaret. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
J. Icypound Smith Administrator Olum Yiyen
Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 38 Kayıt Tarihi : 09/08/09 Şehir : Tottenham
| Konu: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:05 pm | |
| Kiliseden cok guzel ilahi sesleri geliyor.Gercekten cok hos.Biraz ilerde bar var ve oradan da nahos sesler kulagimi tirmaliyor. Buraya ilk geldigimde babamin mezarini ziyaret etmistim.Burasi gercekten urkutucu bir yer.Suan bu satirlari Godric's ten yaziyorum. Mezarlik...Ah, ne garip.Insan hayati, cok kisa.Daha dun gibi hatirliyorum babamla asa aldigimiz gunleri.Ne guzeldi. Babam pis bir Seherbaz tarafindan olduruldu.Ama bunun intikamini alacagim.Ben alamazsam benim soyumdan biri almali.Cocuklarimi bunlar icin egitmeliyim. 8 Ocak 1984 St. Diego
Elindeki mektuba bir kac goz yasi dustu Icypoundun gozlerinden.Ah, hayat ne garip...Seherbazlar..Onlar bas dusmani idi Johnun.Mezarliga dogru ilerledi.Kar, yuzunu neredeyse kapamisti. Evet, tam babasinin bunlari yazdigi yerde duruyordu.Gozyaslarini silmek icin cebinden mendil cikardi.Ardindan gozyaslari mendile intikal etti.Mezarliga dogru yavas adimlarla ilerledi.
Cokta buyuk bir mezarlik degildi burasi.Ama kar Icypoundun, babasini bulmasini zorlastiriyordu.Bir mezar tasi gordu.Evet, bu babasina aitti.Ilk once tasi oksadi, ardindan havada sihirle celenk olusturup, mezarliga koydu.
Gozunun onunden babasiyla yasadigi tum anilar bir film seridi gibi geciyordu.
Bir ses duydu, bir citirti.Asasini kavradi ve burnunu cekti.Gozlerinin uzerindeki karlari temizledi.Kar, gorus mesafesini engelliyordu ; -Lumos Dedi fisilti misali bir sesle.Asanin ucu yandi.Bir siluet belirdi karsisinda. -Kimsin sen ? Dedi, titrek bir sesle.
| |
|
| |
James Ruby Black Administrator Olum Yiyen
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 36 Kayıt Tarihi : 10/08/09 Şehir : Londra
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:11 pm | |
| Benim Dostum Hatırlamadın Mı? Kardeşimi Öldürdün John Severus Black... Bu İsim Tanıdık Olmalı Ha? Şimdi Onun Yerine Seni Ben Öldüreceğim! "Sectumsempra!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:12 pm | |
| -Seni pislik.Protego totalum ! Dedi ve onunde buyuk bir kalkan belirdi.Buyu rakibine dogru giderken ; -Crucio Diye bogurdu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:14 pm | |
| Önce Sağa Sıçradı Ve Sonra Yakındaki Ağacın Arkasına Buharlaştı. -Dostum Bukadarıyla Yetinmemelisin Ha? Az Kalsın Gülmekten Ölüyordum! "Crucio!" Ve Ardından "Sectumsempra!" Dedi Ve Ağacın Arkasına Tekrar Siper Aldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:16 pm | |
| Birden arkasinda belirince ilk once sasirdi Icypound.Sonra mezarligin yaninda ki barin arkasina gecti ve iki buyuyude siyirdi. -Simdi isini bitirdim. Agaca donerek ; -Bombarda Maxima Diye bagirdi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:18 pm | |
| Tekrar Buharlaştı Başka Bir Ağacın Arkasına Jack. Ve Böğürdü: -Bittin Sen! "Bombardia Maxima!" Ama Barı Değil Tam Yanındaki Ağacı Nişan Almıştı Ağaç Kırılmış Ve Ölümyiyenin Üstüne Düşmek Üzereydi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:20 pm | |
| Hemen ileri sicradi.Ardindan rakibinin onune asayi cevirerek ; -Serpensortia Dedi ve yilan ona saldirmaya basladi.Ardindan ; -Imperius ! Diye bagirdi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:22 pm | |
| Yılan Üstüne Gelirken Bacağını Çizdirmişti Pantolonunun yan kısmı yırtılmıştı ama darbe almamıştı bu sefer babasının mezarının önündeki ağacın arkasına siper aldı ve gözdağı vermek için babasının mezar taşına doğru böğürdü: -Bombardia Maxima! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:24 pm | |
| -Seni pisliiiik ! Lanet olasi ! Crucio DEdi ve ardindan ;; -Sectumsempra ! Diye bagirdi.Sonra ; -Accio Atesoku ! Dedi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:25 pm | |
| Yine buharlaştı Bu sefer ölümyiyenin arkasına geçti böğürdü: -Sectumsempra! Bu sefer Kaçamazdı! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:26 pm | |
| RP Out : Benm onceki mesajimda Imperius gonderidigm yaziyor ama sen sonraki mesajda bundan kurtulduguna dair bi sey yazmamissin.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:29 pm | |
| RP Out : Imperiusu carpti sayiyorum. In : Babasinin vasiyeti ve babasinin mezarina yapilan saldiriya bakarak kendini kaybeden John, kontrolu altindaki pis seherbaza acimayarak ; -Avada Kedavra Dedi.Bu seherbazi da oldurmustu.Genede icinden gozyaslari geliyordu cunku babasinin mezari yikilmisti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:30 pm | |
| RP Bitmistir. John Lefty Black : Oldu John Icypound Smith : yasiyor | |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:34 pm | |
| O sırada Max dolaşırken Jack Black'in ölü bedenini görür ve hemen yardım istemeye gider.
En son Max Black tarafından Cuma Ağus. 14, 2009 6:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:35 pm | |
| John Icypound Smith cocugu gordu.Yardm istemeye gittigini anladi.Cocuga ; -Sersemlet Dedi.Ardindan oradan buharlasti.
| |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:38 pm | |
| Max jack i öldüren ölüm yiyene karşılık vercekken buharlaştığını gördü ve hemen jack'in ölü bedeninin yanına gitti ve ağlamaya başladı.Bedeni sarsıp şöyle diyordu: -Jack lütfen uyan! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:43 pm | |
| Jack Ruhlar Alemine Giderken Max'e Şunu Söyler: -Aile Size Emanet Kendinize İyi Bakın... | |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:46 pm | |
| Max gitmeden şunu sorar. Mezarlığa bu haberi ben vereyimi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ziyaret. Cuma Ağus. 14, 2009 6:48 pm | |
| RP OUT:Black Olmamaya Karar Verdim Artık Blacklerin Kurucusu Taylor Amcanız... Size İyi Aileler... Belkide Karanlık Tarafa Yolum Var =) | |
|
| |
| Ziyaret. | |
|