Taylor Joe Black Profesor Sihirli Yaratıkların Bakımı
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 36 Kayıt Tarihi : 13/08/09 Şehir : Chelsea
| Konu: Tehlikeli Keşif Cuma Ağus. 14, 2009 7:45 pm | |
| T.J bu yere buharlaşmıştı.Etraf örümcek ağlarıyla idi.Asasını çıkardı. -Lumos Maxima''dedi.
Artık etraf bir lamba ışığıyla aydınlıktı.Soğuk bir yerdi.Örümcekler yuvalarına dönüyordu.Sonra karşısına dev bir örümcek çıktı.Asasının ucundan tutup görülmedik bir hızla -Confundus!''dedi.
Örümcek afalladı.Ve kıskaçları zehir yeşiline döndü.Sonra karşısına maskeli ve cübbeli bir adam gözüktü.Maskesini çaktırmadan çıkarıp,Bir ölüm yiyen olduğunu anladı!
Ve hemen:
-Levicorpus!''diye bağırdı.
Ölüm yiyen görünmez bir iple havada kıvranıyordu.
T.J asasını yere yöneltti:
-Deprimo'' Diye bağırdı.Derin bir çukur açılmıştı.
-Liberacorpus''
Artık ölüm yiyen çukurun derinlerinde kayıplara karıştı.
Sonra büyük bir gümbürtü belirdi.T.J tehlikeli olduğunu fark edip buharlaşarak ordan kaçtı. | |
|
Jack Finster Profesor Iksir Sinifi
| Konu: Geri: Tehlikeli Keşif Cuma Ağus. 14, 2009 7:58 pm | |
| O sırada oradan geçmekte olan John içeriden sesler geldiğini duyar ve içeri girer. Hiç ses çıkarmamaya dikkat etmektedir.İçeridekilere görünmemek için de herhangi bir büyü yapmak istemez.Ama ortam çok karanlık olduğu için zorunda kalır. -Lumos! O anda havada birisini görür.Levicorpus ile büyülenmiş olduğunu anlar. -Liberacorpus! İndirdiği adam şok geçirmiştir. -O,o..orada biri var.Beni büyüledi. -Merak etme,ben şimdi onun hakkından gelirim. İleri doğru yürüdü. Görünmemek için bir büyü yapması gerekti. -Hayalbozan! İlerledi,ilerledi.Ve birini görmüş gibi oldu. -Stupefy! Ve hemen ileri doğru koştu.Orada kimse olmadığını anladı ve kurtardığı adamla beraber oradan uzaklaştı...
En son Jack Finster tarafından C.tesi Ağus. 15, 2009 7:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Taylor Joe Black Profesor Sihirli Yaratıkların Bakımı
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 36 Kayıt Tarihi : 13/08/09 Şehir : Chelsea
| Konu: Geri: Tehlikeli Keşif Cuma Ağus. 14, 2009 9:10 pm | |
| RP Out:Ben buharlaşarak kaçtım :)) | |
|
Jack Finster Profesor Iksir Sinifi
| Konu: Geri: Tehlikeli Keşif C.tesi Ağus. 15, 2009 7:56 am | |
| RP Out:Görmemişim hemen düzeltiyorum. | |
|