| Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
John Secret Profesor Bicim Degistirme Sinifi
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 35 Kayıt Tarihi : 13/08/09 Şehir : Londra
| Konu: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:07 am | |
| Arkadaşlar harry potter ile ilgili imzalar yapabiliyorum.Siz bana söyleyin nasıl istediğinizi.Çok da başarılı değilim.Ama yaparım yine de biraz iyi.Örnekler: Resimlilerde kötüyüm ama isteyin size her türlü arkaplanda isminizi imza olarak yaparım.Ayrıca avatarlarda başarılıyım gifli avatar da yapabilirim.İsteğinizi söyleyim sadece(resimdeki asanın şekli yüklediğim siteden oldu)
En son John Secret tarafından Salı Ağus. 18, 2009 9:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
James Ruby Black Administrator Olum Yiyen
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 36 Kayıt Tarihi : 10/08/09 Şehir : Londra
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:09 am | |
| Bana Becerebilirsen Bitane Karanlık Taraf İmzası Yap!(abilirsen) Yap! xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:10 am | |
| - James Ruby Black demiş ki:
- Bana Becerebilirsen Bitane Karanlık Taraf İmzası Yap!(abilirsen) Yap! xD
isteğiniz benim için bir emirdirXDyapıyorum abi | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:12 am | |
| Hadi Len Bide Aydınlık Taraf Olcak Z.A.Y Yoldaşları Artık Yalakalık Mı Yapıyo? xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:15 am | |
- Hadi Len Bide Aydınlık Taraf Olcak Z.A.Y Yoldaşları Artık Yalakalık Mı Yapıyo? xD
Abi burası rp alanı değil farkındaysan:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:16 am | |
| - Kod:
-
http://img198.imageshack.us/img198/9519/lorrd.png Hazır Abi | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:17 am | |
| Şimdilik çıkıyorum istekleriniz gecikir ama yapılır görüşürüz | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:19 am | |
| Gelişme Gösteriyosun Ama Ben Pek Beğenmedim K.Bakma... Bunun Arkasına Karanlı Bi Orman Fian Ekle Voldemrtu Kaldır... Dark Side Yaz... Al Sana Öneri... Bu Ne Ya Cicili Bicili Karanlık Taraf İmzası xD | |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:20 am | |
| Bana bir tane Z.A.Y ile ilgili bi imza yap.Arka planı ateş rengi olsun üzerinde profesör moddy olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:13 pm | |
| - Max Black demiş ki:
- Bana bir tane Z.A.Y ile ilgili bi imza yap.Arka planı ateş rengi olsun üzerinde profesör moddy olsun.
Senin dediğin imkansız ben sana bir tane zümrüdüanka yoldaşlığı imzası yaptım.Ama senin dediğin olmuyor.Birbiriyle alakasız ama istersen denedim onu da koyayım işte sana yaptığım: - Kod:
-
http://img199.imageshack.us/img199/5208/29vnvgy.jpg Bu pek olmadı sana istersen hepsinin içinde olduğu bir hareketli imza yapayım | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:15 pm | |
| james abi seninkini değiştiriyorum | |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:20 pm | |
| Süper sen bu işte iyisin yaw.
Bide harry potter ile ilgili bi avatar yapar mısın?Üzerinde Max yazsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:24 pm | |
| - Max Black demiş ki:
- Süper sen bu işte iyisin yaw.
Bide harry potter ile ilgili bi avatar yapar mısın?Üzerinde Max yazsın. tabi ki yaparım ama jamesınkini değiştireyim ondan sonra her isteğinizi yaparım | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:26 pm | |
| James bu senin ki: - Kod:
-
http://img151.imageshack.us/img151/2918/pspduvarkagitlari27.jpg | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:34 pm | |
| Max'İn avatarı hazır: Max nasıl gif yaptım? | |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:39 pm | |
| Muhteşem.
Sen kendine kötü diyosun ama muhteşemsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:40 pm | |
| - Max Black demiş ki:
- Muhteşem.
Sen kendine kötü diyosun ama muhteşemsin. sağol ama bu sadece azıcık bilgi utandırma beni.Ayrıca senin hareketli imzanı yarın yapsam.Şimdi çıkacağım yarın hazır olur.Ayrıca kötü diye bana Rocko diyor:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 2:32 pm | |
| Yok Hpden Bi Orman Yada Hp'den Karanlık Bişi olsun Bide İsmim Yazmasın Onları Değiştir 200 Galleon Hesabına Eklensin | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 7:39 pm | |
- Yok Hpden Bi Orman Yada Hp'den Karanlık Bişi olsun Bide İsmim Yazmasın Onları Değiştir 200 Galleon Hesabına Eklensin
Tamam james dediğini yapacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 7:53 pm | |
| İşte James için yaptığım uğraşların sonuncusu: - Kod:
-
http://img136.imageshack.us/img136/117/29170698318afbbe651.jpg James oldu mu? Yeni istekler bekleniyor artık Harry Potter dışındakileri de yapıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 8:20 pm | |
| Dark Side'ı Biraz Daha Küçültüp Daha Değişik Ve Şık Yaparmısın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 8:27 pm | |
- Dark Side'ı Biraz Daha Küçültüp Daha Değişik Ve Şık Yaparmısın?
james bak orman istedin orman dark side dark side değişik ne olacak hp ormanı istiyorsun orman resmini bulabilsem dean ormanını buldum işte beğenmiyorsun kusura bakma kaç tane imza yaptım hiçbirini kabul etmiyorsun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 8:35 pm | |
| K.Bakma Ama Yapacaksan Hepsini Düzgün Yapta Beğensinler.Yani Her İmzasını Beğenmeyen Müşteriye Böyle Davranırsan Senin İş Yatar Benden Söylemesi | |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 8:37 pm | |
| RP Out:James ö.m larına bakar mısın yolladım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) Ptsi Ağus. 17, 2009 8:41 pm | |
- K.Bakma Ama Yapacaksan Hepsini Düzgün Yapta Beğensinler.Yani Her İmzasını Beğenmeyen Müşteriye Böyle Davranırsan Senin İş Yatar Benden Söylemesi
james istediğini yaptım.Değişik diyorsun nasıl yapayım.Kusura bakma sen de ama uğraştım.Elimden geleni yaptım dedim sana.Ayrıca yine şuan istediğin imzayla uğraşıyorum fakat değişikten kastın ne aç biraz isteklerini mesela karanlık lord da mı olsun resimde yani şöyle: Resim İsteğiniz: Yazı Boyutu: Yazı Rengi: Yazılacak Yazı: Diğer İstekler: Bunları söyle yapayım | |
|
| |
| Secret GraFik Stüdyoları(Avatar,gif,rismy,imza yapılır) | |
|