| Ölüm tehlikesi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
William G. Black Hufflepuff 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 33 Kayıt Tarihi : 14/08/09 Şehir : Ankara(Dogum tarihi:25.08.2000)
| Konu: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 12:47 pm | |
| William'ı kim olduğunu bilmediği biri hastaneye getirdi.Durumu kötüydü...Acı içinde kıvranıyordu.Şifacı bir bitki verdi ve 2 gün boyunca bunu iç iyileşirsin dedi. | |
|
| |
J. Icypound Smith Administrator Olum Yiyen
Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 38 Kayıt Tarihi : 09/08/09 Şehir : Tottenham
| Konu: Geri: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 1:27 pm | |
| Icy cocugun bir lanete maruz kaldigini duydugu anda St. Monguya kostu.Oradaki bir sifaciya cocugu sordu ve sifaci uzun ve zayif parmagini uzatarak "6 Numarali Oda" yi isaret etti.
Icy kapiyi tiklamayi unutarak cocuga dondu ve ; -Cocugum noldu ? Duyduguma gore Rub sana lanet atmis ? Dedi.Sinirleri gozunden fiskiracakti sanki.Deliye donmus gibiydi.Cocuklara lanet yollayanlari oldurmek isterdi Icy.Cocuklar onun icin degerli idi.
Sonra sol kolundaki yilan isaretine bastirdi.Ardindan Rubin gelmesini bekledi.
| |
|
| |
James Ruby Black Administrator Olum Yiyen
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 36 Kayıt Tarihi : 10/08/09 Şehir : Londra
| Konu: Geri: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 1:32 pm | |
| James Icy'nin Onu Çağırdığını Anladı.Hemen St.Mungo'ya Cisimlendi.John! O Bir Ajan! Secret Bana Söyledi! Geçen Gün Evine Gidip John'a Söylemiş! O Hain Biri John! Çocuk Olsun Olmasın! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 1:37 pm | |
| Icy dislerini sikarak ; -Hayir Diye haykirdi.Asasini refleks olarak cekti ; -Bir cocuga nasil lanet atarsin ? Dedi.Alnindan kirmizi damarlar gozukuyordu.Elinin terledigini hissedebiliyordu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 1:46 pm | |
| Seni Lanet Olası! John! Kuzenine Asasını Doğrultmuştu! Ne Yapsaydım? Ya Birşey Yapsaydı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 1:56 pm | |
| Icy Rubin asa cektigini gorunce ; -Expelliarmus Dedi.Asasi hala ona dogrultulmus vaziyetteydi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 2:05 pm | |
| Ne Yapacaksın? Öldürecekmisin Beni John Ha? Öldür Öyleyse! Doğru Yaptığım Birşey Yüzünden Öldür! Ben Farketmeseydim Tüm Sırlarımz Açığa Vuracaktı John! Bunun İçinse Öldür Beni John Hadi! Dedi James Öfkeyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 2:12 pm | |
| Rubin asasini firlatmisti John.Hala sinirli gozukuyordu ; -Bir cocuga Crucio, he ? Acaba tadi nasil Rub ? Tadmak ister misin ? Dedi.Sonra asasini hizlica sallayip ; -Crucio Dedi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ölüm tehlikesi Cuma Ağus. 21, 2009 2:37 pm | |
| James Bunu Gördü Hiçbir Hamlede Bulunmadı... Acısı Hissedilmeyecek Kadar Zayıftı... Çünkü Öfkesi Acısını Dindiriyordu... John... Olayı Anlamadın Hala. O Bir Pislik! Bakana Bilgi Sızdıracaktı... Lord Öğrense Sana Neyapar Ha? Birden Karnına Sancılar Girdi... Tekrar Kurtadam Belirtileriydi Bunlar.John! Kaç! Dönüşüyoru... | |
|
| |
| Ölüm tehlikesi | |
|