| Bekleyiş | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
John Secret Profesor Bicim Degistirme Sinifi
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 35 Kayıt Tarihi : 13/08/09 Şehir : Londra
| Konu: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 10:47 am | |
| John bugünü hiç unutmayacaktı.Onu ölümden kurtaran seherbaz yerlerde kanlar içinde yatıyordu.Birçok öğrenci Üç Süpürge'den ayrılmayı talep etti.John'U umursamıyorlardı bile.Stan ile aynı yemini etmişlerdi.Aynı bekleyiş içindeydiler.Ama ellerinden hiçbirşey gelmezdi.Çıkardığım kıvılcımı normalde asla çıkaramazdı John.Ancak o anda kendi bile anlamadı.Stan'in yanına gitmeyi düşündü.Onunla dost olabilirdi.Aynı yeminde aynı yolda ilerlemekte kararlıydılar.Okulları bitince o ölümyiyenle tekrar bir görüşme yapmayı ikisi de düşündü.John Stan'in yanına gitti: -Merhaba ben John,dedi.Stan'in atılmasını bekliyordu. | |
|
| |
Robert Downey Bakanlik Buyucesura
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 10:52 am | |
| O sırada arkasından gelen bir ses duydu.Kafasını çevirdiğinde Johnu gördü. Stan yutkundu ve; -Merhaba John!Hogwarts başlayana kadar ailemle beraber geziyorum.Sende bize katılmak istermisin?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 10:56 am | |
| - Stan Gonk demiş ki:
- O sırada arkasından gelen bir ses duydu.Kafasını çevirdiğinde Johnu gördü.
Stan yutkundu ve; -Merhaba John!Hogwarts başlayana kadar ailemle beraber geziyorum.Sende bize katılmak istermisin?
John bu cevaba asla hayır diyemezdi.Ailesi gelmemişti çünkü.Onun ailesi onun bir büyücü olduğuna inanmıyordu.Babası eski bir seherbazdı.Fakat John küçükken öldü.Annesi gerçeği hiçbir zaman öğrenmedi.John babasının gücünü taşıyordu ve bir melezdi.Stan'in sıcak kanlı davranışı onu sevindirdi ve: -Rahatsızlık vermem umarım,dedi. | |
|
| |
James Ruby Black Administrator Olum Yiyen
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 36 Kayıt Tarihi : 10/08/09 Şehir : Londra
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 10:57 am | |
| Çocuklar Siz... John'u Koruyan Veletler Olmalısınız... Kardeşimi Koruduğunuz İçin Sağolun Sizi Godric's Hollow'da John'un Cenazesine Bekliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 11:00 am | |
| - Jack Lefty Black demiş ki:
- Çocuklar Siz... John'u Koruyan Veletler Olmalısınız... Kardeşimi Koruduğunuz İçin Sağolun Sizi Godric's Hollow'da John'un Cenazesine Bekliyorum.
John üzüldü: -Geliriz tabi ki.Fakat John'u korumadık,koruyamadık.Korumaya çalıştık sadece.Ama başaramadık | |
|
| |
James Ruby Black Administrator Olum Yiyen
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 36 Kayıt Tarihi : 10/08/09 Şehir : Londra
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 11:02 am | |
| - John Secret demiş ki:
- Jack Lefty Black demiş ki:
- Çocuklar Siz... John'u Koruyan Veletler Olmalısınız... Kardeşimi Koruduğunuz İçin Sağolun Sizi Godric's Hollow'da John'un Cenazesine Bekliyorum.
John üzüldü: -Geliriz tabi ki.Fakat John'u korumadık,koruyamadık.Korumaya çalıştık sadece.Ama başaramadık Önemli Değil... Hata Sizin Değildi... Hata John'un Yanlış Zamanda Yanlış Yerde Bulunmasıydı... Lütfen Kendinizi Suçlamayın... | |
|
| |
Robert Downey Bakanlik Buyucesura
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 11:05 am | |
| Stanin yüzü yine gerilmişti.Artık şu lanet olası Hogwarts bir an önce başlasın diyordu.Önlerindeki zaman çoktu ve bir sürü tehlikelerle karşılaşacakları garantiydi.Johnda artık ailemizden biri olmuştu. Parçalanan ailemden geri kalanlarından.Stanin içindeki öfke ateşi giderek büyüyordu.O sırada kendini Severusun kardeşi olarak tanıtan bir adam geldi. -Elbette geliriz.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 11:34 am | |
| John ve Stan birbirine baktı ve ardından adama baktı.Adamın ismini merak eden John: -Adınız ne beyefendi? Stan ona susması gereetiğini anlatır gibi bir işaret yaptı.Şuan öyle bir sorunun vakti değildi. John ağzını eliyle kapattı.Hatasını anlamıştı.Stan hatasına anladığına sevindi. | |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 4:03 pm | |
| Max'de gelmişti. Son yaşanan olaydan beri çok üzgündü biraz arkadaş sohbetine ihtiyacı vardı. Kendi yaşıtlarıyla konuşmaya başladı. | |
|
| |
Shelly Black Gryffindor 1. Sınıf Öğrencisi
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 4:05 pm | |
| - Max Black demiş ki:
- Max'de gelmişti.
Son yaşanan olaydan beri çok üzgündü biraz arkadaş sohbetine ihtiyacı vardı. Kendi yaşıtlarıyla konuşmaya başladı. RP OUT: Ya sen çatlak kazandaydın nasıl buraya geldin hemen :D | |
|
| |
Max Black Ruh Emici
| Konu: Geri: Bekleyiş Cuma Ağus. 14, 2009 4:12 pm | |
| RP OUT:Ordaydım ordan mutfağa gittik de beni midem bulanmıştı ben ondan yiyememiştim ya buraya geldim. | |
|
| |
| Bekleyiş | |
|